Akkertien

Lees reviews en ervaringen over Akkertien - Vakantiepark 'T Akkertien lig in de buurt van Vollenhoven in overijssel. Het heeft prachtige natuur gebieden en het is er rijk aan waternatuurgebieden zoals Weerribben en Wieden, Lekker vissen, fietsen, wandelen en varen! Dat is zeker niet uitgesloten op deze camping. De camping zelf beschikt over verschillende plaatsen zoals: kampeerplaatsen, camperplaatsen en daarnaast heeft het prachtige chalets, een luxe groepsaccomedatie, moderne vissershuisjes en een unieke helicopter waar je in kunt overnachten. Je kunt er lekker zwemmen in het overdekte bak en op het terrein is gratis wifi, mocht je mb pakketje op zijn is het echt een probleem je kunt nog steeds online even je appjes te checken.


akkertien Reviews

  Ouderen camping

  Wij hebben hier in de zomer van 23 gestaan. Negen dagen geboekt 4 dagen gebleven. Slecht weer en camping met veel vast gasten. Veldjes niet uitdagend genoeg voor kleine kinderen. Wij hadden een veldje met speeltuin. Maar dit was alleen een ouderwetse glijbaan en wipje. Had hier op z’n mist een zandbak bij gemaakt.. kinderen hadden het niet genoeg naar hun zin.

  Sterke punten
  Warm zwembad
  Net douche gebouw
  Glijbaan zwembad.
  Ruime douche

  Zwakke punten
  - Glad vloer in het zwembad. Geen verlichting in de wc. En kinderbad van 30 cm miste een trapje. Ook deze echt vies. (Poep en zand/buiten troep). Douche in het zwembad deed het niet of werd niet warm.
  - Ver lopen met de afwas.
  - speeltuin op veld valt heel erg tegen.
  - gierig met water, weinig water uit de douche. Waar je ook nog voor moet betalen.

Bezoek akkertien

Schrijf een review