Gardameer

gardameer italie

Camping reviews Gardameer helpt je! Op zoek naar een camping aan het Gardameer? Op  deze site vind je de reviews van bezoekers van zeer veel campings aan het Gardameer om je in je keuze te helpen. 

Bella Italia

Camping Gardameer Bella Italia: geniet van uw vakanties op de camping van Peschiera del Garda | Lees hier meer over Camping Bella Italia

Lees verder »

Camping reviews Gardameer aan het zoeken?

Camping Gardameer gevonden? Of ben je nog op zoek naar een geschikte camping aan het Gardameer? Je wilt natuurlijk wel de goede keuze maken voor de campings aan het Gardameer die jij gaat bezoeken. We kennen allemaal de verhalen van de mensen die een camping boekten die er in de brochures of op internet fantastisch uit zag. Maar wier vakantie vervolgens volledig in het water viel doordat ze 2 weken met hun caravan of tent tegen een blinde muur aan keken waarachter een snelweg liep.De omgeving van het Gardameer is prachtig en de meeste campings zijn er van goede kwaliteit. Maar jij wilt de best mogelijke camping en bovendien wil je zeker weten dat het beeld dat je via vooronderzoek op internet hebt gedaan klopt met het beeld dat je hebt. Op deze website hebben eerdere bezoekers hun reviews over de camping van jouw keuze achter gelaten. Dat zorgt voor informatie uit de eerste hand. Een beter beeld krijg je niet. 

Verneem hier hoe bezoekers een camping hebben ervaren

gardameer italie campingIn ons eigen land vind je nog maar weinig campings die echt ondermaats zijn. De basisvoorzieningen zijn stuk voor stuk op peil en vaak bieden de campings in ons eigen land ook nog aanvullende faciliteiten. In het buitenland liggen de normen voor wat betreft properheid en gemak zo nu en dan een stukje lager. In landen als Frankrijk, Spanje en ook Italië kom je nog echt campings tegen die ondermaats zijn. Dat wil je vermijden want jij wilt een fijne vakantie.

gardameer camping italieLees hier de reviews van mensen die eerder campings aan het Gardameer bezochten. De mensen die reviews schrijven vinden het belangrijk om anderen te helpe om de juiste keuze voor een camping te maken. Een fijne camping leidt tot een topvakantie en verdient een aanbeveling. Voor slechte campings willen kampeerders elkaar waarschuwen want er is niets zo vervelend wanneer je het niet naar je zin hebt. Ook jouw review van je camping aan het Gardameer wordt gewaardeerd.

 

 

 

Fietsen langs het Gardameer

Italianen verkassen in juli en augustus massaal naar het water. De steden zijn vrijwel leeg, en alle badplaatsen en meren zijn compleet volgeboekt. Van alle meren is het Gardameer het meest populair. Gek, want het Lago di Como en Lago Maggiore zijn minstens zo mooi. Zeker langs het Lago di Como kun je fantastisch fietsen.

Ook het Gardameer is een populaire tussenstop voor fietsers. Ga je op fietsvakantie naar het Gardameer in juli of augustus? Houd er dan rekening mee dat de campings volledig vol kunnen zijn. Zeker de campings direct aan het meer. Daarbij zijn de prijzen van Italiaanse campings in het hoogseizoen, en op populaire plekken erg hoog. Een veelvoud van wat de gemiddelde vakantiefietser op de boerencamping in Nederland betaalt. 40 euro voor een nachtje voor 1 persoon met een kleine tent is niet uitzonderlijk.

Er zijn diverse reisorganisaties die fietsvakanties naar het Gardameer aanbieden. Dan ben je niet afhankelijk van een camping, en zijn de slaapplaatsen van tevoren geboekt. Travely Days, Actief door Europe en Fital zijn organisatie waarmee je bij het Gardameer kun gaan fietsen.