Reviews over Camping reviews

  Opgelicht

  Review over Ardoer campings

  Wij waren afgelopen zomerseizoen de gast op de camping Ullingsebergen te Sint-Anthonus. Bij de boeking van het zomer arrangement kregen wij volgens de prijslijst 200 kw/h gratis aangeboden; meerdere stroomgebruik moesten wij bij betalen; bij het afrekenen moesten wij ook de gratis 200 kw/h betalen want wij hadden het volgens de beheerder niet goed begrepen; ook de controle van het totaal gebruik konden wij niet controleren; zelf de meterstand opnemen werd niet toegestaan; ook de prijs van 1 kw/h werd door hun achteraf vastgesteld op bijna 1 euro per kw/h. CONCLUSIE; WIJ ZIJN OP EEN VRESELIJKE MANIER OPGELICHT Advies; Ga niet naar deze camping, de beheerders Fam. ...... zijn niet te vertrouwen en grote oplichters.

  Schandalig .keihard belazerd

  Review over Brugse Heide

  Huisjes zijn heel goor en ruiken ranzig.



  Wij zaten ivm lekkage thuis .



  Waren 2 dagen niet in het huisje geweest, en derde dag kwamen we weer bij het park.hadden ze ons huisje leeg gemaakt en verhuurd aan anderen .terwijl we voor 3 weken hadden geboekt en betaald!!! Derna nieuwe huisje gekregen . Hadden een logee voor 1 nacht vandaag. En nu moeten we van het park af ,omdat volgens receptie een werker is !!! Wat dus niet zo is , is een vriend die thuis meehelp met de reparaties.



  Zeer slecht dit !!! Juli moeten je eigen kapot schamen .



  Ik ga overal een klacht indienen. Vooral omdat na 1ste keer zomaar ons huisje is leeggehaald en verder is verhuurd terwijl wij erin zaten !!! Dus mensen als je iets huurt via oostappen, blijf er elke nacht anders ben je het huisje kwijt !!!! Zou nog anderhalve week blijven. Maar wil nu al mijn geld terug !! Voor alle ellende en tijd wat dit grapje van Julie kost .

  Sterke punten
  Geen alles hartstikke goor en ranzig en kapot

  Zwakke punten
  Waardeloze park geen cent waard om te slapen

  Waardeloze camping !!!!!

  Review over Oostappen Prinsenmeer

  Shit camping waar alleen aan geld inkoem word gedacht, ze maken zich drukker op een oude stoel die een kringloop niet eens hebben wil dan om hun gasten. Catastrofe "PETER GILLIS" je kan beter schijthokken van koeien schoon gaan maken jij. Je boerenloopje heb je al. Mij zie je op geen van je parken meer en was Fan van en Kassa is Kassa hebben we ook uit ons huis gebannen. Voor mij ben je nix waard en raad anderen ook af bij je weg te blijven. Hoop dat je goed word aangepakt door overheid en belasting en zeker niet in de laatste plaats de justitie maat. Want iets zit er bij niet helemaal tof dat is zeker.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De hele camping zowel de douches zwembad personeel en die Gillis zelf

  Top Camping

  Review over Camping 't veld

  Wij hebben er van 10 juni tot 22 juni 12 dagen volop mogen genieten van deze mooie nette en rustige camping. Velden waren niet zo groot en wij hadden leuke buurtjes uit de buurt van Brielle/ spijkenisse. 1 ding was minder dat was toen we naar huis reden en net op de weg almelo/ vriezeveen begaf onze motor van de auto het. Wij moesten met de trein naar huis en auto en caravan zijn naar Ommen gebracht door de berger. Maar dat heeft niet weggenomen dat wij het nu nog over Camping 't Veld hebben. Toppers zijn het daar !!!!!!!

  Sterke punten
  De netheid van de camping en het zwembad ( die zeker met de moderne snufjes van de zonnepanelen het water op temperatuur houd )

  Zwakke punten
  Totaal geen 1 ben je nu helemaal belazert nee geen negatifiteit over de camping hoor !!!

  Kwaliteit is subjectief

  Review over Gustocamp

  We hebben voor EUR 320 per nacht een Lounge Deluxe stacaravan op camping Marina Venezia geboekt. Dit bedrag is incl bedlinnen en per persoon 1 handdoek ter grootte van een uitgevouwen servet waar de gast zich 11 dagen mee moet afdrogen. Wij dachten oprecht dat Gusto zich had vergist en ons theedoeken ipv handdoeken had gegeven. Het begrip ‘luxe’ is een tamelijk subjectief begrip maar voor deze prijs mag je kwaliteit verwachten. In de wereld van GustoCamp is kwaliteit kennelijk een smoezelige, uitgewoonde caravan met spierwitte LED verlichting, een bed zo hard als beton, hard plastic terrasmeubilair, een loungeset met gescheurde kussens, een keuken zonder vaatwasser (staat ook in de beschrijving overigens dus was ons bekend), een TV zonder aansluiting en gelegen in een ‘straat’ met soortgelijke hutten waarbij het begrip privacy onbekend is. Daarnaast is het bijzonder dat de caravan niet stabiel stond. Het ding schudde constant heen-en-weer alsof er sprake is van een lichte aardbeving. We hebben dit nog niet vaker meegemaakt bij accommodaties op andere campings. Het is schandalig dat GustoCamps deze accommodatie voor deze astronomische prijs in de verhuur zet. Ok, we hebben dit met ons volle bewustzijn betaald maar wel met de verwachting dat de standaard in ieder geval de accomodaties van de camping zelf evenaart of overtreft. Hierin zijn we oprecht enorm teleurgesteld zeker als we e.e.a. spiegelen met ervaringen op andere campings in de omgeving. De klantenservice reageerde keurig op ons commentaar en vanzelfsprekend bereid om dingen op te lossen. Met de beste wil van de wereld was dit in ons geval lastig te realiseren. Ons punt is met name dat de gewekte verwachtingen op basis van de prijs in het geheel niet matchen met hetgeen door Gusto wordt aangeboden. Wat dat betreft voelen we ons absoluut bekocht.