Brugse Heide

Lees reviews en ervaringen over De Brugse Heide - De brugse heide is een park dat voornamelijk geschikt is voor gezinnen met kindern tot 12 jaar. Je kunt hier van alles beleven! Zwemmen in het zwembad of in het indoorstrand! Heb jij een hond? Je vakantie avonturen beleef je natuurlijk samen met je grote vriend en daarom zijn honden toegestaan op dit park! Er is genoeg te beleven op dit park! Voor meer informatie kan je altijd een bezoekje brengen aan de website. 


Brugse Heide Reviews

  Schandalig .keihard belazerd

  Huisjes zijn heel goor en ruiken ranzig.

  Wij zaten ivm lekkage thuis .

  Waren 2 dagen niet in het huisje geweest, en derde dag kwamen we weer bij het park.hadden ze ons huisje leeg gemaakt en verhuurd aan anderen .terwijl we voor 3 weken hadden geboekt en betaald!!! Derna nieuwe huisje gekregen . Hadden een logee voor 1 nacht vandaag. En nu moeten we van het park af ,omdat volgens receptie een werker is !!! Wat dus niet zo is , is een vriend die thuis meehelp met de reparaties.

  Zeer slecht dit !!! Juli moeten je eigen kapot schamen .

  Ik ga overal een klacht indienen. Vooral omdat na 1ste keer zomaar ons huisje is leeggehaald en verder is verhuurd terwijl wij erin zaten !!! Dus mensen als je iets huurt via oostappen, blijf er elke nacht anders ben je het huisje kwijt !!!! Zou nog anderhalve week blijven. Maar wil nu al mijn geld terug !! Voor alle ellende en tijd wat dit grapje van Julie kost .

  Sterke punten
  Geen alles hartstikke goor en ranzig en kapot

  Zwakke punten
  Waardeloze park geen cent waard om te slapen

Bezoek Brugse Heide

Schrijf een review