Camping 't veld

Lees reviews en ervaringen over Camping 't veld - Camping 't veld ligt in Hardenberg. De camping heeft 5 sterren en er is genoeg te beleven voor jong en oud! het is een kleinschalige familie camping maar zeker voor de 50+ is er ook genoeg te beleven. Het is het kleinste ANWB 5 sterren park en op dit park ga je zeker weten even ontsnappen uit de drukte van het dagelijks leven. voor meer informatie, bekijk de website.


Camping 't veld Reviews

  Top Camping

  Wij hebben er van 10 juni tot 22 juni 12 dagen volop mogen genieten van deze mooie nette en rustige camping. Velden waren niet zo groot en wij hadden leuke buurtjes uit de buurt van Brielle/ spijkenisse. 1 ding was minder dat was toen we naar huis reden en net op de weg almelo/ vriezeveen begaf onze motor van de auto het. Wij moesten met de trein naar huis en auto en caravan zijn naar Ommen gebracht door de berger. Maar dat heeft niet weggenomen dat wij het nu nog over Camping 't Veld hebben. Toppers zijn het daar !!!!!!!

  Sterke punten
  De netheid van de camping en het zwembad ( die zeker met de moderne snufjes van de zonnepanelen het water op temperatuur houd )

  Zwakke punten
  Totaal geen 1 ben je nu helemaal belazert nee geen negatifiteit over de camping hoor !!!

Bezoek Camping 't veld

Schrijf een review