Reviews van deze auteur

Waardeloze camping !!!!!

Review over Oostappen Prinsenmeer

Shit camping waar alleen aan geld inkoem word gedacht, ze maken zich drukker op een oude stoel die een kringloop niet eens hebben wil dan om hun gasten. Catastrofe "PETER GILLIS" je kan beter schijthokken van koeien schoon gaan maken jij. Je boerenloopje heb je al. Mij zie je op geen van je parken meer en was Fan van en Kassa is Kassa hebben we ook uit ons huis gebannen. Voor mij ben je nix waard en raad anderen ook af bij je weg te blijven. Hoop dat je goed word aangepakt door overheid en belasting en zeker niet in de laatste plaats de justitie maat. Want iets zit er bij niet helemaal tof dat is zeker.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
De hele camping zowel de douches zwembad personeel en die Gillis zelf

Top Camping

Review over Camping 't veld

Wij hebben er van 10 juni tot 22 juni 12 dagen volop mogen genieten van deze mooie nette en rustige camping. Velden waren niet zo groot en wij hadden leuke buurtjes uit de buurt van Brielle/ spijkenisse. 1 ding was minder dat was toen we naar huis reden en net op de weg almelo/ vriezeveen begaf onze motor van de auto het. Wij moesten met de trein naar huis en auto en caravan zijn naar Ommen gebracht door de berger. Maar dat heeft niet weggenomen dat wij het nu nog over Camping 't Veld hebben. Toppers zijn het daar !!!!!!!

Sterke punten
De netheid van de camping en het zwembad ( die zeker met de moderne snufjes van de zonnepanelen het water op temperatuur houd )

Zwakke punten
Totaal geen 1 ben je nu helemaal belazert nee geen negatifiteit over de camping hoor !!!

reacties: