Kamperen in Oostenrijk

Kamperen Oostenrijk

Camping Ervaringen

30 november 2021

Kamperen in Oostenrijk - Top 5

Hieronder kan je de video bekijken over de top 5 campings van Oostenrijk! Je kunt de video bekijken maar wil je nou wat meer informatie? Lees dan de blog hieronder die bij de video hoort. Daar staat alles net wat meer uitgelegd.

 
In deze top 5 gaan we verschillende campings in Oostenrijk bespreken. Er zijn natuurlijk nog veel meer campings in Oostenrijk die ook allemaal super leuk zijn. Maar dit is de echte top 5 naar onze mening. Ben jij van mening dat we er echt een of misschien wel meer over het hoofd hebben gezien? Laat het ons dan even weten in de reacties onder de video!
 
Dan zijn we toegekomen aan de top 5! Op de eerste plek van top 5 kamperen in Oostenrijk staat het park Bella Austria. Bella Austria is gelegen tussen de bergen en langs een hele mooie natuur. Je kunt hier watervallen bezoeken, lekker fietsen of wandelen, bij de receptie zijn verschillende mooie routes verkrijgbaar zodat je niet verdwaald. In de buurt op ongeveer een uurtje rijden van de camping ligt de Red Bull Ring, een populaire bezienswaardigheid. Maar je kunt ook Salzburg bezoeken. Tijdens de vakanties is er een animatie team aanwezig die samen met kinderen van jong tot oud allerlei activiteiten beleven maar er zijn ook genoeg speeltoestellen en een zwembad waar kinderen zich kunnen vermaken. Om even lekker te relaxen tijdens je vakantie zijn er verschillende soorten sauna's aanwezig waar je lekker even kunt genieten en rust kunt nemen. En heb je 's avonds echt even geen zin om te koken? Dat is geen probleem! Het park beschikt over een restaurant waar ze heerlijke typische Oostenrijkse gerechten serveren. Niemand gaat met honger naar huis! Bella Austria ligt in Peterdorf, dat ligt Oostenrijk in het westen en ze beschikken over ruime accomodaties en kampeerplaatsen. Voor een echt vakantie gevoel moet je Bella Austria bezoeken! Bekijk hier Bella Austria!
 
Op de tweede plaats staat Woferlgut. Woferlgut is echt een droomcamping voor sportivelingen. Er zijn echt super veel sportmogelijkheden op dit park. Ze beschikken over een mega groot zwembad waar je baantjes kunt trekken, een fitnes ruimte en in de winter kun je in de buurt bij de bergen skiën of hiken in de sneeuw. Ook bieden ze winter yoga aan waar je de spiertjes even lekker kunt strekken. In de rivieren kun je pedelen met een bootje maar pas op voor de kolkende golven en rotsen die je onderweg tegen komt! Ga jij op reis met kleine kinderen? Daar is ook aangedacht! Op het park zit een boerderijtje met allerlei dieren en paarden waar je op kunt rijden. Tijdens de winter kan je lekker sleeën van de besneeuwde bergen. Voor een sportieve vakantie moet je zeker Woferlgut bezoeken! Bekijk hier Woferlgut!
 
Op de derde plaats van de top 5 kamperen in Oostenrijk staat Grubhof. Grubhof is ook een zomer en winter camping en deze camping ligt in een van de allermooiste gebieden van Oostenrijk namelijk in de Alpen. Er zijn bergen, meren en bossen. Het is een top camping als jij houd van verschillende activiteiten in de natuur. Er zijn genoeg activiteiten als je op reis gaat met de kinderen. De camping is gelegen naast een klein meertje waar ze lekker kunnen ravotten in het water of aan de kant! Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganisseerd door een aniamtieteam dat zich richt op kinderen. En wil jij jouw viervoeter vriend meenemen op vakantie? Dat kan allemaal bij Grubhof. Voor een leuke vakantie met alle gezinsleden moet je zeker Grubhof bezoeken. Bekijk hier Grubhof!
 
Op de vierde plaats staat Terrassencamping Süd-See ligt in Tirol aan een recreatieplas en deze camping heeft een ruime keuze uit kampeerplaatsen. Ook hier staat een prachtige natuur te wachten waar je kunt wandelen, fietsen, varen. wat je maar wilt! Deze camping is open in de zomer en winter geopend en ook deze camping is top voor iedere leeftijd! Door de rijke natuur en omgeving is er genoeg te doen voor iedere leeftijd! Voor een top vakantie in de bergen waar je activiteiten kunt ondernemen met het hele gezin moet je deze camping bezoeken! Bekijk hier Terrassencamping Süd-See!
 
En dan zijn we alweer aangekomen op de allerlaatste plaats. En op de laatste plaats van de top 5 staat Camping Seeblick Toni. Ook is deze camping gevestigt tussen de bergpieken waar je natuurlijk een super mooi landschap ontdekt. Dit is echt de plek om te zijn voor lange berg wandelingen en mountainbiketochten. Maar ook hier kan je lekker varen want de camping is maar 50 meter van de Reintaler See verwijderd. de camping is een echt familie bedrijf en de familie zal ook grotendeels aanwezig zijn op de camping. Dus voor vragen of een gezellig gesprekje kan je terrecht bij de echte camping experts! Op het park vind je genoeg activiteiten die leuk zijn voor alle leeftijden. Na een dagje gewandeld te hebben in de bergen ben je misschien wel toe aan relaxing. Ook dat kan op deze camping! Je kunt heerlijk uitrusten in de welness nadat jij een workout hebt gehad! Bekijk hier Camping Seeblick Toni!
 
Dit was dan alweer de top 5! Ben jij klaar voor jou uitje naar Oostenrijk? Bekijk dan hier al het aanbod van verschillende campings! Ook kan je hier reviews en ervaringen lezen en achterlaten. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden